MLH conference

Er zijn twee geschiedenissen, de officiële die van leugens aan elkaar hangt, en daarnaast de geheime geschiedenis, die de ware oorzaken van de gebeurtenissen vertelt.” (Honoré de Balzac)

 

De Tempeliers, Alchemisten, Rozenkruisers, Vrijmetselaren, … onze geschiedschrijving heeft een bepaald beeld gecreëerd dat niet met de realiteit overeenkomt.

Mythes, legendes, onwaarheden, volksgeloof, taboes, ...

 

Met MLH conference wil ik deze taboes en mythes doorbreken en de ware geschiedenis en betekenis naar voor brengen door middel van lezingen en open debatten.

 

Sinds mijn jeugd heb ik een zeer grote belangstelling voor geschiedenis en symboliek. Dit bracht mij snel op het spoor van de Ridderordes, Esoterische Broederschappen en Occulte Genootschappen.

En allen hebben ze één en de zelfde constante: de geheime geschiedenis die zich door middel van bepaalde tradities van generatie tot generatie overgeleverd wordt.

 

Over welke tradities spreken we hier? Hoe gebeurt deze overlevering? Welke kennis en wijsheden worden doorgegeven? Wie heeft hier toegang toe?

 

Tijdens mijn zoektocht de voorbije 25 jaar, hebben verschillende mensen mijn pad gekruist, die elk hun stukje van deze kennis, tradities en wijsheid bij zich droegen.

 

Deze lezingen zijn een neerslag van al deze kennis en wijsheden die ik door de loop der jaren opgebouwd heb.

 

Indien u opmerkingen of vragen heeft aarzel dan niet om me te contacteren. Dit kan via het contactformulier

Marnix L'hoëst

Marnix L'hoëst

Zaakvoerder MLH conference


      facebook pagina       Marnix Lhoest FB page